ΚΕΠΑ

q80
 Η διεύθυνση του ΚΕΠΑ σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του, σε μία συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας σε θέματα κρίσιμα για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, όπως αυτά της ενέργειας, της κλιματικής αλλαγής και της επιστημονικής τους προσέγγισης.

Με βασική κατεύθυνση την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας το ΚΕΠΑ σας προσκαλεί μέσα από την περιήγηση στην ιστοσελίδα του σε μια δημιουργική αναζήτηση μορφών συνεργασίας στην θεματολογία του στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Ευρω-ασίας και της Μεσογείου.

Παρουσίαση Energy View 2015 υπό την αιγίδα του ΟΣΕΠ

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης – ΚΕΠΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάζει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 την νέα έκδοση «Energy View of BSEC countries – 2015 Special Edition on Climate Change Policy Trends», υπό την αιγίδα του οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών του Εύξεινου Πόντου (ΟΣΕΠ).
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ

1η Ημερίδα 2016

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Αθηνών, διοργανώνει την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 (10.00 – 14.00) στις εγκαταστάσεις του, ημερίδα με τίτλο "Ενεργειακή αποδοτικότητα και συμπεριφορά καταναλωτών".
Η είσοδος είναι ελεύθερη, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως για την συμμετοχή σας.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

Κυκλοφορία Energy View Special Edition

Δεκέμβριος 2015: εκδόθηκε το Energy View of BSEC countries 2015, Special Edition on Climate Change policy trends.
Για την διάθεσή του, επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕΠΑ.