Συνεργασία Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου και ΚΕΠΑ

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνουν στις 13 Νοεμβρίου 2019 ημερίδα με τίτλο «Πράσινη Ανάπτυξη για όλους». Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της σύμβασης, που έχουν υπογράψει οι δύο φορείς με θέμα: « Διερεύνηση συμπεριφοράς καταναλωτών σε θέματα αποδοχής τεχνολογιών, αλλαγής καυσίμου και ανακύκλωσης αποβλήτων» και υπότιτλο «Εκμετάλλευση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας».

Μνημόνιο Συνεργασίας ΚΕΠΑ-ΕΕΦ

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας. Το πλήρες κείμενο είναι εδώ.

 

Παρουσιάσεις

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00, ΚΕΠΑ-Παρουσίαση "Μέθοδος AMS" από τον υποψ. διδ. κ. Ι. Ντρούκα. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσουν στη Γραμματεία του ΚΕΠΑ (210 72 75 732). Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.